www.ycas.nl - Gite
 -

Gite 
Logeren bij een kunstenaar
Het is het eerste jaar dat we onze gite zullen openen. Het is het eerste huisje aan de linkerkant voor. Nog helemaal vers met twee slaapkamers, een woonkamer, douche, toilet, een nieuwe keuken en een eigen entree vinden wij dat het een heerlijk huis is om er langere tijd zelfstandig te kunnen verblijven voor 2 tot 5 personen. 

Prentbriefkaart van het Ancien Hospice uit 1880In de rust en stilte van het terrein zelf is er van alles te doen. Er zijn diverse terrassen waar je bij het geluid van het kabbelende water heerlijk kunt zitten. Bij het zwembad kun je zonnebaden en door de tuinen kun je eindeloos dwalen.

Ook in de omgeving is er van alles te doen. Vlakbij ligt de rivier de Allier en iets verder ligt de Sioule waar je kunt zwemmen en roeien. Op 5 minuten afstand ligt het middeleeuwse stadje Billy met haar oude kasteel en op 20 minuten afstand ligt de Jugendstill stad Vichy, beter bekend als Klein Parijs.

Op iedere dag van de week is er ergens wel een markt met lokale producten en in de zomermaanden worden er regelmatig festivals georganiseerd met licht en geluid spektakels bovenop de oude torens.

Kunstlessen
Gedurende jouw verblijf is er een mogelijkheid tot het nemen van kunstlessen. Je kunt kiezen uit beeldhouwen, schilderen, schrijven of expressiedans. 

Boeken
Je kunt zelf bepalen voor hoelang en in welke tijd je bij ons wilt verblijven.
Boeken via: [email protected]
We zien je graag. 
Algemene voorwaarden MapQuest Kaarten/routebeschrijvingen dienen alleen ter informatie. Alle risico is voor de gebruiker. MapQuest, Vistaprint en hun leveranciers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, kwaliteit van de wegen, snelheid of gebruikersvriendelijkheid.