www.ycas.nl - Retraites
 -


MARIA HOSPICE ARTCENTER
TWEE EN DRIEWEKELIJKSE HOLISTISCH RETRAITES
ZONDER WIFI 

TERUGKEREN TOT JEZELF MET BEHULP VAN KUNST, CULTUUR EN NATUUR

Heb je behoefte aan een plek waar rust en stilte een liefdevolle inspiratie vormen om naar binnen te keren en waar je tot jezelf kunt komen ?
D
an is het nemen van een retraite in Yolande Centre  d´Art Sanssat misschien wel iets voor jou ! 
De holistische retraites zijn ervoor bedoeld opdat jij je inkeert in jezelf, tot rust komt, tijd neemt voor jezelf en je je hoofd leegmaakt. We hebben vier personen per week en je kunt dit doen op een datum die jou past.  

Daarna vul je jezelf weer op met positieve en zingevende zaken waar je wat aan hebt. Op een relaxte manier ga je aan de slag met onderwerpen over bewustwording en je doet dit in een balans tussen lichaam, geest en atelier. 

Je hebt de beschikking over een keuken waar je je eigen maaltijden in kunt maken.
Bovendien is er de mogelijkheid tot een persoonlijke begeleiding op gezondheidsgebied en eventueel in deze week te starten met kuren.

Zo krijg je een evenwichtige opbouw van jouw hele gestel gedurende de tijd dat je bij ons bent.
Gun jij jezelf dit zalige cadeau ? 


JE VERBLIJF

Het prachtige centrum is een monumentaal erfgoed met de allure van een kasteel. Het is in 1880 gebouwd door architectenfamilie Noailly met de meest hoogwaardige materialen. Het staat in de touristische gidsen van de Allier vermeld onder : Chateaux et Belles Demeures. Alle vloeren en deuren zijn van eikenhout. Alle kamers zijn afgewerkt met ronde hoeken. Een rondleiding  is zeker de moeite waard.                                                                    Meer info Klik HiER


INTERIEUR

Als je bij ons logeert kun je gebruik maken van de bibliotheek, danszaal, meditatiekapel, Grand Salon en atelier.
Door het hele centrum zijn sculpturen en schilderijen te bezichtigen van beeldend kunstenaar Yolande Weerdenburg.
In de galerieën kun je litho´s en ansichtkaarten kopen.                                                                        Meer info Klik HIER


EXTERIEUR DE DROOMTUINEN

Op de gehele benedenverdieping lopen de deuren uit in de prachtige tuinen die Yolande vanaf 2006 heeft ontworpen en aangelegd in de vier elementen, met terrassen, vijvers en fonteinen. Het is een kleine biotoop waar veel beschermde diersoorten zich veilig weten. Hier kun je, in de stilte van de natuur, met de schitterende architectuur van het monumentale erfgoed, met de gezonde voeding van de keuken en met behulp van het programma van de retraite, terugkeren naar jezelf. 
                                                    
                                                                                                      Meer info Klik HIER
                                                                                                    
M
eer info over de prijzen en data volgen binnenkort op onze nieuwe website