Als je gezond bent wil je duizend dingen, als je niet gezond bent wil je maar één ding !
 -
RSS Fan worden

Recente posts

Ik wil nooit meer ziek worden
Durf te dromen en maak ze dan waar.....
Voorjaar in mijn Lijf !
Mijn Verhaal
Als je gezond bent wil je duizend dingen, als je niet gezond bent wil je maar één ding !

Categorieën

1. Vitamines en mineralen
2. Mijn verhaal
3. Voorjaar in mijn lijf !
4. Durf te dromen
5. Ik wil nooit meer ziek worden
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Als je gezond bent wil je duizend dingen, als je niet gezond bent wil je maar één ding !

Wat is gezondheid belangrijk ! En wat worden we ons toch veel te langzaam bewust hoe slecht het eigenlijk allemaal gesteld is ! Met de aarde, met onze voeding en dus met onze gezondheid. Het is ook wel logisch dat deze bewustwording zoveel tijd vraagt. Vroeger, tot voor een dertig jaar geleden ging alles vanzelf. Alle groentes en fruit waren gewoon in een goede kwaliteit te koop bij de groenteboer. Nauwelijks bespoten, gewoon rijp geplukt en nauwelijks zo gecultiveerd zoals dat nu het geval is. Zelfs in de biologische winkel zijn de groentes en fruit niet van die kwaliteit zoals het gewoon in de natuur de bedoeling was. Hoe dat komt ?

Omdat de aarde moe is. De krachten in de grond zijn uitgeput. We hebben door de overbevolking en onze hebzucht alles verbruikt. We hebben niet onze verantwoordelijkheid genomen dat de aarde ook een persoonlijk wezen is met gevoel waar we voor moeten zorgen en het niet de liefde, aandacht, zorg en rust gegeven die het verdiend. 

Het woord van deze tijd is MINDER ! Minder is beter voor alles en iedereen. Het maakt je blijer omdat het alles om je heen wat leeft ten goede komt. Minder is zalig. Het geeft rust in je hoofd, ruimte in je leven en is de sleutel tot geluk. Het enige wat jij MEER zou moeten doen is bewegen. Van de bank afkomen, achter de P.C. vandaag, je zintuigen gebruiken en je bloed laten stromen. Het liefst in de natuur. Maar hoe doe je dat als je je vaak moe voelt of zelfs uitgeput? Als je gestrest bent en met een druk programma zit? Ik begrijp je wel. Je moet ook zoveel in deze tijd . Van de maatschappij, van je werkkring en ook van jezelf! Je ziet om je heen dingen die mooier, beter of gemakkelijker zijn en wilt dat ook. Een ding is zeker. Als je niet ingrijpt gaat er niets veranderen. Dan blijft jouw leven zoals het nu is. Te veel stress leidt onherroepelijk tot uitputting en dat leidt weer tot ziek worden. Ook al heeft jouw lichaam jou duizend kleine signalen gegeven in de vorm van schimmelinfecties, nagelbreuk, bloedend tandvlees of moeheid, als je niet luistert wordt het langzaam erger. Dan kun je depressief worden of steeds dikker of je krijgt haaruitval en als je dan nog niet luistert dan krijg je bijvoorbeeld een schildklierafwijking, een hartaanval of kanker. Dat wil je toch niet ? Jij wilt toch graag van de wieg tot het graf optimaal bloeiend, springlevend, in volle gezondheid leven en eeuwig jong blijven!

Hoe kun je dit kip en ei verhaal dan doorbreken? Opdat jij tegen al die gifstoffen, stress en hard werken bestand bent is het belangrijk om je lichaam aan  te sterken en weer zo krachtig te maken zoals je was toen je net geboren was, zoals de natuur het bedoeld heeft. Hoe dat voelt ben jij al lang vergeten. Je weet niet meer hoe goed jouw lichaam kan zijn omdat je dat al lang niet meer hebt meegemaakt.  Kijk maar naar het verschil tussen kinderen die de hele dag kunnen rennen en spelen en dan naar jouw eigen energiepeil. Hoe krijg je dat dan weer in orde? Wat kun je doen om je weer fit en gezond te voelen? Gelukkig heb ik er een oplossing voor.

Ik heb een oplossing ontdekt doordat ik er zelf tegenaan ben gelopen en het oppakte omdat ik geloof dat dingen niet zomaar op je pad komen. Ik ben het gaan gebruiken en het werkt !
Ik ben begonnen met mijn lijf schoon te maken, van binnen op een hele zachte liefdevolle manier waar je niets van merkt. Daarna ben ik het weer gaan voeden met vitamines en mineralen van een zeer goed merk wat uitsluitend bestaat uit groentes en fruit van biologische basis. Deze vitamines en mineralen zijn de basisstoffen van je lichaam en daarnaast nog heel veel andere stoffen die je dagelijks nodig hebt. Je maakt hier met water een papje van en drinkt dit iedere ochtend. Daarnaast kun je dan je dagelijkse gezonde maaltijden gebruiken. 

Sinds ik dik werd en moeheid en uitputtingsverschijnselen aan mijn eigen lijf heb ondervonden ben ik lang op zoek gegaan naar oplossingen. Deze ligt hier nu voor jou onder handbereik! Ik ben helemaal opgeknapt in een zeer korte tijd. Dat ik deze oplossing gevonden heb, daar ben ik super dankbaar voor ! Ik gun deze ervaring ook aan jou. Dus pak deze boodschap van mij aan en laat van je horen.

Ik kan jou begeleiden en adviseren.                                                
Ga voor meer info naar Yolande: www.ycas.nl
of bel mij voor een afspraak 0624613835


0 Reacties op Als je gezond bent wil je duizend dingen, als je niet gezond bent wil je maar één ding !:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment