Mijn Verhaal
 -
RSS Fan worden

Recente posts

Ik wil nooit meer ziek worden
Durf te dromen en maak ze dan waar.....
Voorjaar in mijn Lijf !
Mijn Verhaal
Als je gezond bent wil je duizend dingen, als je niet gezond bent wil je maar één ding !

Categorieën

1. Vitamines en mineralen
2. Mijn verhaal
3. Voorjaar in mijn lijf !
4. Durf te dromen
5. Ik wil nooit meer ziek worden
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Mijn Verhaal

Zonder het zelf te weten was ik eigenlijk al heel lang ziek. Ik had van alles maar door mijn gezonde eten van de laatste jaren was ik vol energie. Iedere ochtend ging ik met mijn sapmachine in de weer en maakte flessen vol gezonde groentesappen. Dus ik dacht dat ik goed bezig was. Dat was ook wel zo. Het heeft me jarenlang vooruit geholpen gewoon omdat ik de echte oplossing voor mijn probleem niet kon vinden. Ik dacht, dácht, dat dat dikker worden erbij hoorde ! Ik accepteerde het als iets onvermijdelijks. Ouder worden, dacht ik, daar hoort bij dat je een oma lijf krijgt en je moe voelt en wat minder kan. Maar al jaren braken mijn nagels voortdurend af en toen uiteindelijk ook mijn haar begon uit te vallen en mijn bloedruk erg begon te stijgen was de maat vol. Ik werd behoorlijk hopeloos. Inmiddels had ik alle gezondheids en voedingsboeken gelezen die ik maar vinden kon en was bij veel artsen geweest die me vol stopten met prachtige maar dure homeopatische middeltjes en me recepten meegaven voor allopatische bloedrukverlagers. Maar dat laatste was niets voor mij. Ik weet nog goed: afgelopen jaar heb ik uitgezongen met het risico van leven en dood want de pillen liggen onaangetast in mijn laatje en er moest in Frankrijk flink gewerkt worden. het was een van de weinige momenten in mijn leven dat ik absoluut niet meer wist hoe ik het moest doen. De oplossing kwam toen mijn vaste natuurgeneeskundig arts dr.v.d. Valk plotseling overleed door een hersentumor en mijn eigen fysiotherapeut plotseling kanker kreeg. Met veel tegenzin moest ik op zoek naar iemand anders. Daar leerde ik dat ik een stofwisselingskuur zou moeten doen. Het zou mijn vastzittende lymphestelsel ontzuren. Mijn lichaam was door hard werken, stress, weinig eten om niet dik te worden, slecht eten omdat ik toch niet dunner werd en de overgang totaal van slag geraakt en als gevolg daarvan verzuurd. Na twee weken al was ik een ander mens! Ik heb mijn eigen lijf terug. Ik ben mezelf weer ! Ik ben vijftien jaar jonger en dans en spring weer door het leven als een jonge godin. Ouder worden kan ook gezond. Ouder worden kan ook op leuk en fijne manier. Alles heeft met voeding te maken. Met volle overtuiging kan ik zeggen: deze kuur heeft mijn leven gered !

Vrijdagavond 24 maart 2017 van half 8 tot half 10 in Den Haag
Introductieavond Voeding en Gezondheid w.o. deze stofwisselingskuur.
Je bent van harte welkom.
Plaatsen reserveren s.v.p. bij Yolande op tel. 06.2461.38.35

2 Reacties op Mijn Verhaal:

Comments RSS
Wout on dinsdag 21 maart 2017 2:46
Ik ben benieuwd naar je stofwisselingskuur
Reageren op een reactie


Yolande on donderdag 23 maart 2017 12:10
Hai Wout. Dat komt mooi uit. Aanstaande vrijdagavond hebben we van half 8 tot half 10 een introductieavond over Voeding en Gezondheid waaronder deze stofwisselingskuur in Den Haag. Er zijn drie coaches aanwezig die uitleggen en vertellen en er is natuurlijk gelegenheid tot het stellen van vragen. Er komen mensen die de kuur al gedaan hebben en nieuwe mensen waarmee we een nieuwe groep gaan vormen om hem te gaan doen. Dat samen doen stimuleert enorm. We houden tijdens de kuur contact en ik begeleidt je van A tot Z. Mocht je geïnteresseerd zijn om te komen dan hoor ik graag van je via een sms op 0624613835. Lieve groet, Yolande
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment