Voorjaar in mijn Lijf !
 -
RSS Fan worden

Recente posts

Ik wil nooit meer ziek worden
Durf te dromen en maak ze dan waar.....
Voorjaar in mijn Lijf !
Mijn Verhaal
Als je gezond bent wil je duizend dingen, als je niet gezond bent wil je maar één ding !

Categorieën

1. Vitamines en mineralen
2. Mijn verhaal
3. Voorjaar in mijn lijf !
4. Durf te dromen
5. Ik wil nooit meer ziek worden
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Voorjaar in mijn Lijf !


Steeds meer zon, iedere dag langer licht. De bomen staan in knop en de eerste lentebloemen zijn ontloken. In deze prille voorjaarsdagen zie ik de eerste nesten in de bomen verschijnen en ik hoor de lokroep van verliefde vogels die zich opmaken om de liefde te gaan bedrijven. Ook ik heb zin in deze verse levensperiode. Met mijn nieuwe slanke lijf voel ik me in top conditie en enthousiast maak ik iedere dag lange wandelingen met mijn Tervuerense herder door de bossen. Daarna maak ik zalige biologische maaltijden met veel salades, groentes, fruit en kruiden. Nog nooit heb ik zo uitbundig en overvloedig gegeten in alle smaken, kleuren en geuren.

JONGER GROEIEN
Mijn onlangs hernieuwde kennis over jonger worden door kuren met supplementen, homeopathie en gezonde voeding heeft op mij een absoluut geweldige uitwerking en is gemakkelijk vol te houden. Ik ben gestopt met alles waar mijn lichaam niet blij van wordt en hoewel ik eerst dacht dat ik dat nooit vol zou kunnen houden blijkt nu in de praktijk dat ik nooit meer terug wil naar de tijd die voor me ligt toen ik nog onbeperkt alles at en dronk wat God eigenlijk verboden had. Ik voel me nu veel gelukkiger. Dat frisse, lenige, jonge en schone gevoel is goud waard en niets is belangrijker en lekkerder dan een fit en gezond lijf. Het is een nieuw leefpatroon geworden wat ik niet meer kwijt wil raken.

ANGST
Nu ik gevoeld heb hoe gezond mijn lijf kan zijn ben ik af en toe bang dat ik deze discipline weer kwijt raak. Dat ik terugval door de druk van alle voedingsmiddelen met chemische rotzooi en conserveringsmiddelen waar de supermarkten vol mee staan en waar ik zo ziek van word. Angst dat ik dan weer dikker en ongezonder wordt en weer uit balans raak. Dat ik verzwak en de behoefte aan suiker mij toch weer de baas gaat worden wat weer een gevoel van depressie teweeg brengt. Dan troost ik mij met de gedachte dat ik deze bijzondere kuur altijd weer opnieuw kan doen. Dat ik hem nu ontdekt heb en dat ie altijd tot mijn beschikking staat. Dat helpt en dan kan ik mij weer ontspannen. Dan geniet ik weer volop van mijn maatje 40 dat langzaam steeds verder begint te slinken naar maatje 38. ''Je bent net zo slank als je dochters'' zeggen de mensen tegen mij als ze me nu zien. En dat is bijzonder. Tenslotte zijn mijn dochters dertig jaar jonger dan ik.  Wat een prestatie in enkele weken tijd ! 

0 Reacties op Voorjaar in mijn Lijf !:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment