Durf te dromen en maak ze dan waar.....
 -
RSS Fan worden

Recente posts

Ik wil nooit meer ziek worden
Durf te dromen en maak ze dan waar.....
Voorjaar in mijn Lijf !
Mijn Verhaal
Als je gezond bent wil je duizend dingen, als je niet gezond bent wil je maar één ding !

Categorieën

1. Vitamines en mineralen
2. Mijn verhaal
3. Voorjaar in mijn lijf !
4. Durf te dromen
5. Ik wil nooit meer ziek worden
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Durf te dromen en maak ze dan waar.....

Durf te dromen......Maak je dromen waar.....

Er zijn regelmatig mensen die vragen hoe ik het toch allemaal doe.......
Moeder van vier kinderen, oma van zes kleinkinderen, kunstenares in 14 technieken met mijn galerie en een zelf aangelegde beeldentuin, lerares en creatief therapeute in kunstvakken in mijn eigen atelier en in diverse plaatsen zoals Varennes Forterres, Billy en Vichy in Frankrijk en in Nederland, directeur van mijn eigen holistische retraitecentrum in Frankrijk waar mensen een week kunnen komen logeren, gastvrouw in mijn chambre d'hotes waar ik voor mensen kook, de kamers schoonmaak, de bedden opmaak, en als laatste werken als voedingscoach en mensen begeleiden naar een gelukkiger en volmaakter leven.

Ik zeg niet dat ik specialer ben dan welke andere vrouw ook. O nee, elke vrouw draagt deze kwaliteiten in zich. Maar de meeste vrouwen en ook mannen hebben niet zoveel energie meer in deze dagen. Moeheid, stress, te dik zijn en ziek worden zijn aan de orde van de dag. Toen ik dat bij mijzelf ontdekte heb ik een top kuur gedaan die mijn leven totaal heeft veranderd.

Bij mij ligt dat nu dus anders. Ik barst van de energie. Iedere ochtend spring ik vrolijk uit bed en eigenlijk voel ik me iedere dag jonger worden ! Sinds enkele maanden ben ik veel helderder in mijn hoofd en daardoor kan ik veel efficiënter werken. Ik heb iedere nacht 3 a 4 uur minder slaap nodig waardoor ik veel meer tijd over houd om de dingen te doen die ik leuk vind.                    

Het contact met mensen die ook geïnteresseerd zijn in gezond bewust leven en hun dromen waarmaken geven mij bergen energie. En als laatste mijn maatje Troef waarmee ik nu lange wandelingen kan maken en die soms van enthousiasme met zijn vier hondenpoten tegelijk de lucht inspringt en zijn fiere staart en kop al stevig wandelend hoog opricht naar de blauwe Auvergne lucht.

Was deze topkuur maar eerder in mijn leven gekomen. Dit gun ik werkelijk iedereen !


0 Reacties op Durf te dromen en maak ze dan waar.....:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment